Mediation | Caroline van Dijk

 
 

Caroline van Dijk

  

Caroline van Dijk (1961) is opgeleid als Psycholoog en heeft jarenlang gewerkt als trainer en organisatie-adviseur. In dienst bij het Ministerie van Financiën als senior beleidsmedewerker heeft ze zich bijgeschoold in Internationaal en Fiscaal Recht. Na een juridische functie bij de Douane, werkt ze bij de Belastingdienst, waaronder als plaatsvervangend directeur Midden- en Klein Bedrijf.

In 2012 heeft Caroline  -naast haar reguliere werkzaamheden- de opleiding tot Legal Mediator gevolgd aan het ADR Instituut. In 2017 is hier de specialisatie familiemediation bijgekomen via het Centrum voor Conflicthantering te Haarlem.

Caroline begeleidt groepsmediations, arbeidsmediations, overheidsmediations en familiemediations. Daarnaast kan zij bogen op ruime internationale ervaring.

Caroline van Dijk is registermediator. Dit houdt in dat zij voldoet aan de kwaliteitseisen van de Mediatorsfederatie Nederland en zich houdt aan de gedragsregels en het reglement van de Mediatorsfederatie. Ook de klachtenregeling en het onafhankelijk tuchtrecht van de Mediatorsfederatie zijn van toepassing.

 MfN

  

  

  

Door1deur